Bedste Urtekram Kikærter: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Kikærtemel.dk » Alle guides » Kikærter » Urtekram Kikærter

Du er landet på Kikærtemel.dk, det helt rigtige sted at finde Urtekram kikærter. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Urtekram kikærter tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Kikærter på dåse fra Urtekram Øko - 400 gram

1: Kikærter på dåse fra Urtekram Øko – 400 gram

Tilbud: Kun 14.95 13.50 hos Netspiren. Spar 1 kr. / 9 %

Kikærter Ø – 400 gr Kikærter – mild og nøddeagtig smag. Bønnerne ligger i vand og en smule havsalt. Højt indhold af de klimavenlige, vegetabilske proteiner. Vi har klaret iblødsætning og kogning. Bønnerne er klar til brug, nemmere kan det ikke blive. Bønn… læs mere hos Netspiren >>

Dyreste Urtekram Kikærter på listen er Kikærter på dåse fra Urtekram Øko – 400 gram fra Netspiren med en pris på 13.50. Billigste udvalgte Kikærter er Kikærter på dåse fra Urtekram Øko – 400 gram som du kan købe for 13.50 hos Netspiren. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Urtekram Kikærter vi har fundet koster i gennemsnit 13.5 kr.
Ovenstående Urtekram Kikærter data og priser er hentet fra 3 butikker (Netspiren, Helsebixen.dk, Med24). Alle Urtekram Kikærter tilbud er opdateret i dag 16-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kikærter guides:

Fandt du ikke det rigtige Kikærter blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kikærter:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kikærtemel.dk