Bedste Rømer Kikærter: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Kikærtemel.dk » Alle guides » Kikærter » Rømer Kikærter

Du er landet på Kikærtemel.dk, det helt rigtige sted at finde Rømer kikærter. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rømer kikærter tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Kikærter i vand fra Rømer Øko - 660 gram

1: Kikærter i vand fra Rømer Øko – 660 gram

Bedste pris: 24.95 hos Helsebixen.dk

Forkogte kikærter er velegnet til fremstilling af humus og i salater. Opskrift humus: Kikærter, olivenolie, yoghurt, salt, peber, hvidløg og spidskommen. Blendes god med en stavblender. Næringsindhold pr. 100 g: Energi 463 KJ/110,7 kcal, protein 5,9 g, ku… læs mere hos Helsebixen.dk >>

Billede af Rømer Kikærter Ø (1 Kg)

2: Rømer Kikærter Ø (1 Kg)

Bedste pris: 36.50 hos Helsebixen.dk

Kikærter Ø – 1 kgOPSKRIFT på snack:Ærterne lægges i blød i ca. 5 timer, koges og ristes på en plade i ovnen ved 175`C i 15-20 minutter. Efter ristningen, overdrysses de med salt og evt. olivenolie.OPSKRIFT:Humus: 4 dl. kikærter, 5 spsk. olivenolie, saft a… læs mere hos Helsebixen.dk >>

Dyreste Rømer Kikærter på listen er Rømer Kikærter Ø (1 Kg) fra Helsebixen.dk med en pris på 36.50. Billigste udvalgte Kikærter er Kikærter i vand fra Rømer Øko – 660 gram som du kan købe for 24.95 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 11.55 kr. – de 2 Rømer Kikærter vi har fundet koster i gennemsnit 30.73 kr.
Ovenstående Rømer Kikærter data og priser er hentet fra 4 butikker (Helsebixen.dk, Netspiren, Helsam, Med24). Alle Rømer Kikærter tilbud er opdateret i dag 16-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kikærter guides:

Fandt du ikke det rigtige Kikærter blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kikærter:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kikærtemel.dk

Mere med Rømer:

Er du vild med Rømer, men Kikærter var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Rømer: