Bedste Biogan Kikærtemel: Se top 3 (opdateret maj 2022)

Kikærtemel.dk » Alle guides » Kikærtemel » Biogan Kikærtemel

Du er landet på Kikærtemel.dk, det helt rigtige sted at finde Biogan kikærtemel. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Biogan kikærtemel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Biogan Kikærtemel Ø (1 kg)

2: Biogan Kikærtemel Ø (1 kg)

Tilbud: Kun 61.95 58.85 hos Netspiren. Spar 3 kr. / 5 %

Biogan Økologisk Kikærtemel har en fantastisk nøddeagtig smagDenne kikærtemel har en lækker nøddeagtig smag, som passer perfekt i usyrede brød eller som fyld i alt fra postej til supper, falafel og humus. Biogan Kikærtemel er fremstillet af formalede økol… læs mere hos Netspiren >>

Billede af Biogan Rigatoni m Kikærtemel Ø (250 g)

3: Biogan Rigatoni m Kikærtemel Ø (250 g)

Bedste pris: 33.50 hos Helsebixen.dk

Biogan økologisk Rigatoni med kikærtemel – 250 gDisse Rigatoni er lavet af kikærter, som er dyrket i den italienske National park Sibillini i Appenninerne. De er rige på fibre og proteiner, og har en ru overflade, så sovs eller pesto hænger bedre fast på… læs mere hos Helsebixen.dk >>

Dyreste Biogan Kikærtemel på listen er Biogan Kikærtemel Ø (1 kg) fra Netspiren med en pris på 58.85. Billigste udvalgte Kikærtemel er Biogan Rigatoni m Kikærtemel Ø (250 g) som du kan købe for 33.50 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 25.35 kr. – de 3 Biogan Kikærtemel vi har fundet koster i gennemsnit 46.78 kr.
Ovenstående Biogan Kikærtemel data og priser er hentet fra 5 butikker (Helsehelse.dk, Netspiren, Med24, Helsebixen.dk, Helsam). Alle Biogan Kikærtemel tilbud er opdateret i dag 16-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kikærtemel guides:

Fandt du ikke det rigtige Kikærtemel blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kikærtemel:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kikærtemel.dk

Mere med Biogan:

Er du vild med Biogan, men Kikærtemel var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Biogan: